Initiatief van unizo-limburg

De website steunzonelimburg.be is een initiatief van ondernemersorganisatie UNIZO-Limburg, het grootste ondernemersnetwerk van de provincie Limburg.

Waarover gaat steunzonelimburg.be precies?

Na de sluiting van Ford Genk, zijn er heel wat arbeidskrachten beschikbaar. Om deze mensen opnieuw aan een job te helpen, wil de overheid de werkgevers motiveren. Dit door aan bedrijven gevestigd in een steunzone, gedurende 2 jaar tot 25% korting op de bedrijfsvoorheffing bij bijkomende tewerkstelling te geven. Het gaat hier zowel om nieuwe aanwervingen als om overgenomen werkgelegenheid bij een bedrijfsovername. De steunzone omvat geselecteerde bedrijventerreinen in een straal van 40 km rondom Ford Genk. Enkel bedrijven op de geselecteerde bedrijventerreinen komen in aanmerking voor de steun. Vragen? Mail dan naar steunzone@unizo.be of bel naar 011/ 26 30 00.

UNIZO-Limburg is de grootste organisatie voor zelfstandige ondernemers, KMO’s en vrije beroepen. Het unieke aan UNIZO is dat alle leden helemaal, of gedeeltelijk, eigenaar zijn van hun onderneming.

Bekijk hier het filmpje.

Voor al uw vragen over de steunzone: